Image

Pristup

Na što prvo pomislite kada vam netko spomene Švedsku? Volvo, Ikeu, švedskog kuhara iz Muppeta, Abbu, vikinge, H&M, Stiega Larssona i njegovu „Milenium trilogiju“, Pipi Dugu Čarapu, Absolut Vodku, možda Smörgåsbord ili, kako bismo mi rekli, švedski stol? Ili vam na pamet pada poštenje, skromnost i marljivost koje odlikuju većinu Šveđana?
Upravo je to filozofija i pristup koji njegujemo u Expert Nilsson servisu. Cilj nam je biti Vaš transparentni automobilski servis kojem ćete se dugi niz godina obraćati s povjerenjem. Da, i još nešto! Da vam jedna od prvih stvari na pameti pri spomenu Švedske, bude upravo ovlašteni Shell servis Nilsson!

Servis

Što je „Ekspres Expert Servis“? Jednostavno; nov način razmišljanja i servisiranja automobila koji omogućuje nižu cijenu, veću učinkovitost i bolju kvalitetu usluge, te rezultira zadovoljnijim klijentima i motiviranijim zaposlenicima. Kako?
Na Vašem automobilu rade visokostručni mehaničari koji se brinu da vozilo bude profesionalno pregledano, da se ugrade originalni kao i najbolji zamjenski dijelovi koji odgovaraju specifikacijama proizvođača, a za Vas su cjenovno najprihvatljiviji. Tako vam vrijeme čekanja skraćujemo za čak 50%! Vrijeme potrebno za servisiranje vašeg vozila možete provesti u našem ugodnom okruženju. Nema gubljenja vremena na dolazak i odlazak iz servisa!
Postati priznati i prihvaćeni specijalizirani servis za sve marke automobila u Hrvatskoj, koji se povezuje sa skandinavskom uslužnošću, vrhunskom kvalitetom i transparentnim poslovanjem.
Osiguravati tehnološki visoko razvijene i inovativne usluge u servisiranju modernih automobila, koje omogućuju značajnu uštedu i transparentno praćenje troškova, a da se pritom uvijek pazi na visoku kvalitetu usluge i proizvoda.
U Volvo servisu Nilsson čvrsto vjerujemo da uspjeh tvrtke i odnos s klijentima treba graditi na načelima poštenja, odgovornosti i sigurnosti. Prioritet nam je sigurnost vašeg automobila, inovativni smo u rješavanju vaših problema.